HOME ASSORTIMENT OVER ONS CONTACT REGISTREREN INLOGGEN
Languages NL EN DE RU

OVER ONS

Over Kurt Schrama

Kurt Schrama bloemenexport bv is sinds 1977 actief in de bloemen- en plantenexport. Als ervaren, persoonlijk bedrijf focussen we op de relatie met de klant. Onze medewerkers kennen elke klant en weten exact welke producten de klant wil en de wijze waarop dit verpakt dient te worden.

Ervaring

Al jarenlang werkt Kurt Schrama, global flower and plant export, met dagverse bloemen en planten voor klanten wereldwijd. De ervaring en persoonlijke benadering stelt Kurt Schrama in staat klanten op maat te bedienen, zowel in aanbod als met verpakking.

Global flower and plant export

Onze ervaring met persoonlijk klantcontact is de grootste garantie voor de constante kwaliteit die Kurt Schrama bloemenexport bv. levert. In het hart van de bloemenveiling in het Nederlandse Aalsmeer verzamelen we snijbloemen en planten vanuit de hele wereld.

Efficiƫnt en zorgvuldig worden bloemen en planten verdeeld en ingepakt, net als onze strak en vers gebonden boeketten. Klanten kunnen hun dagverse bestelling afhalen aan een van de tien docks op de prettige en goed bereikbare locatie in Aalsmeer. Indien verder transport gewenst is zal Kurt Schrama de klant hierin uiteraard zoveel mogelijk begeleiden.

Klantgericht

Onze ervaren verkopers, inkopers en inpakkers zorgen dankzij de sterke persoonlijke benadering, voor een aanbod dat op maat geleverd kan worden. De inkoop en het verpakken van de producten naar de specifieke wensen van onze klanten is onze specialiteit.

Social Media

Wilt u op de hoogte blijven via social media? Volg ons op Instagram of Facebook voor een kijkje achter de schermen. Om aanbiedingen op maat via WhatsApp of mail te ontvangen, kunt u uw verkoper vragen naar meer informatie via de Contact-pagina.