HOME ASSORTIMENT OVER ONS CONTACT REGISTREREN INLOGGEN
Languages NL EN DE RU

STRONG IN VARIETY, DEVOTED TO QUALITY

ERVARING

KWALITEIT

KLANTGERICHT

BESTELLEN VOOR GROOTHANDEL

Dankzij de goede inzet van collega's en klanten, kunnen we op een veilige en betrouwbare manier doorwerken. Het beschikbare assortiment bloemen en planten is ruim, al kan het wisselen. Neem contact op met uw verkoper, hij of zij kan u een op maat gemaakt aanbod doen.

Lees meer over Kurt Schrama

ASSORTIMENT

STERK IN BLOEMEN, PLANTEN EN SERVICE

Naast een breed aanbod aan snijbloemen heeft Kurt Schrama ook een sterk plantenaanbod ontwikkeld: zowel groene als bloeiende kamerplanten en tuinplanten zijn bij ons verkrijgbaar, zowel op korte als op lange termijn. Ook hebben we een variƫrend aanbod in mono-bossen. Neem contact op voor een passend aanbod of registreer via het formulier. Met de te ontvangen inlogcode kunt u direct inloggen in de webshop.

KWALITEIT

Dankzij onze locatie, in het hart van de Nederlandse bloemenveiling in Aalsmeer, hebben wij als global flower and plantexport, de beschikking over de meest verse, opvallende en sterke producten in ons aanbod. Onze Preferred Suppliers stellen ons in staat om garant te staan voor een uitstekende en constante kwaliteit van onze bloemen en planten.

CONNECT

Log in of neem op elk gewenst moment contact met ons op via mail, WhatsApp of telefoon.

"Bij Kurt Schrama ben ik vanaf het eerste moment onderdeel van de familie geweest."

[Charley Williams Ltd.,Swansea (UK)]

Lees meer over Kurt Schrama