HOME ASSORTIMENT OVER ONS CONTACT REGISTREREN INLOGGEN
Languages NL EN DE RU

STRONG IN VARIETY, DEVOTED TO QUALITY.

ERVARING

KWALITEIT

KLANTGERICHT

WAAROM KURT SCHRAMA?

Als wereldwijde bloemen- en plantenexporteur kan Kurt Schrama met een gerust hart zeggen: ‘de klant is koning’. De ervaring waarmee maatwerk wordt geleverd, is groot. Kurt Schrama levert dezelfde kwaliteit en efficiëntie aan zowel een bestelling van tien emmers, als aan tien karren bloemen of planten. Kurt Schrama: strong in variety, devoted to quality.

Lees verder over Kurt Schrama

ASSORTIMENT

STERK IN BLOEMEN, PLANTEN EN BOEKETTEN

Naast een breed aanbod aan snijbloemen heeft Kurt Schrama ook een sterk plantenaanbod ontwikkeld: zowel groene als bloeiende kamerplanten en tuinplanten zijn bij ons verkrijgbaar, zowel op korte als op lange termijn. Ook binden we eigenhandig een lijn met tien tot twaalf boeketten. Deze zijn jaarrond leverbaar en worden aangepast aan het seizoen of verkoopmoment. Naast deze gemengde boeketten hebben we een variërend aanbod in mono-bossen.

KWALITEIT

Dankzij onze locatie, in het hart van de Nederlandse bloemenveiling in Aalsmeer, hebben wij als global flower and plantexport, de beschikking over de meest verse, opvallende en sterke producten in ons aanbod. Onze Preferred Suppliers stellen ons in staat om garant te staan voor een uitstekende en constante kwaliteit van onze bloemen, planten en de door ons zorgvuldig samengestelde boeketten.

CONNECT

Log in of neem op elk gewenst moment contact met ons op via mail, WhatsApp of telefoon.

"Bij Kurt Schrama ben ik vanaf het eerste moment onderdeel van de familie geweest."

[Charley Williams Ltd.,Swansea (UK)]

Lees verder over Kurt Schrama